Verzekeringmaatschappijen info

Verzekering informatie

July 23, 2020

Op werkgevers gebaseerde gezondheidszorg, ontmoet massale werkloosheid

De coronaviruspandemie legt een centrale fout in het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem bloot.

In de eerste maanden van 2020 waren Amerikanen betrokken bij het eeuwige verkiezingsdebat over de beste manier om het nationale gezondheidszorgstelsel te hervormen. Zoals gewoonlijk was het electoraat verscheurd en verward. Opiniepeilingen gaven aan dat een kleine meerderheid van de waarschijnlijke kiezers de voorkeur gaf aan een nieuw universeel systeem dat voor iedereen zou gelden.  Unive verzekeringen biedt de beste verzekeringen.

Verzekering vergelijken

Maar die steun verdween toen duidelijk werd gemaakt dat een dergelijke herziening de particuliere verzekeringsmarkt zou afschaffen. Destijds ontvingen bijna 160 miljoen Amerikanen hun gezondheidsvoordelen via een werkgever, en de overgrote meerderheid van hen vond die dekking prima – misschien niet genoeg om erover te zingen, maar genoeg om op hun hoede te zijn voor een mogelijke vervanging.

 

 

Toen kwam de pandemie van de eeuw. En de hoogste werkloosheid sinds de Grote Recessie. En de meest geconcentreerde golf van banenverlies in de geschiedenis van het land: meer dan 40 miljoen Amerikanen dienden tussen half maart en eind mei nieuwe werkloosheidsaanvragen in.  Inshared verzekering voor goedkope prijs.

Het zal tijd kosten om de volledige impact van die verliezen op het ziekteverzekeringspercentage van het land vast te stellen, maar een vroege enquête van het Gemenebestfonds is niet bemoedigend: 41 procent van degenen die een baan hebben verloren (of wiens echtgenoot een baan heeft verloren) vanwege de pandemie vertrouwde op die baan voor een ziektekostenverzekering; 20 procent van die mensen is er niet in geslaagd om alternatieve dekking te krijgen.

Dekking verzekeringen

Niets belicht de problemen met een op de werkgever gebaseerd gezondheidszorgsysteem zoals de massale werkloosheid tijdens een zeer besmettelijke en mogelijk dodelijke ziekte-uitbraak. Om te beginnen zullen onverzekerde mensen minder snel medische hulp zoeken, waardoor dit coronavirus veel moeilijker te beheersen is.

Ook zijn mensen met chronische of immuungecompromitteerde medische aandoeningen bijzonder vatbaar voor deze nieuwe besmetting – wat betekent dat de mensen die het meest behoefte hebben aan door de werkgever gesponsorde gezondheidsvoordelen dezelfde zijn die op dit moment het minst kunnen betalen om weer aan het werk te gaan.

“De pandemie heeft alle kwetsbaarheden in ons gezondheidszorgsysteem vergroot”, zegt Drew Altman, president van de niet-partijdige Kaiser Family Foundation, met inbegrip van “de onverzekerde raciale verschillen, de crisis van onbeheerde chronische aandoeningen en het algemene gebrek aan nationale planning.”